IMAŠ DECU KOD KUĆE, a ideš PO ŽURKAMA: Jelisavetu Orašanin napali zbog izlazaka - LOŠ SI PRIMER MLADIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 11:55

"IMAŠ DECU KOD KUĆE, a ideš PO ŽURKAMA": Jelisavetu Orašanin napali zbog izlazaka - "LOŠ SI PRIMER MLADIMA"

Popularna glumica na poslednjoj objavi dobila je kritiku od fanova

Popularna glumica i supruga košarkaša Miloša Teodosića, Jelisaveta Orašanin Teodosić uživa u boravku u Beogradu, dok je njen suprug u Bolonji gde i dalje profesionalno igra košarku.

Premijera predstave "Laž" Jelisavetu je dovela u Beograd pa ona neretko deli fotografije kako provodi dane u presteonici.

Naime, Jelisaveta često obožavaoce "raspameti" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savršenom linijom koju pokazuje atrkativnim stajlinzima, kao i elegancijom kojom odiše.

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli)

Međutim, ovog puta je dobila i jednu kritiku.

- Imaš dete, a ideš po žurkama i slično, daješ loš primer omladini. Ne vidim neku pravu ženu sa detetom da ide po žurkama. - glasio je jedan komentar.

Jelisaveta je, da podsetimo u nedavnom intervjuu istakla  da oko dece ima pomoć dadilje, tako da može da se posveti poslu.

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli)

Jelisaveta ne reaguje na ove komentare, već nastavlja dinamičan život na relaciji Bolonja-Dorćol. "Navikla sam na putovanja i uživam u avanturama", ispričala je nedavno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.