IMAM I JA DECU, PA MI JE KUĆA ČISTA! Žena isprozivala MAJKE KOJIMA JE KUĆA U NEREDU, a iza njenih zatvorenih vrata važe stroga pravila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 07:46

"IMAM I JA DECU, PA MI JE KUĆA ČISTA!" Žena isprozivala MAJKE KOJIMA JE KUĆA U NEREDU, a iza njenih zatvorenih vrata važe stroga pravila!

U jednu prostoriju samo ona sme da uđe!

Roditelji imaju hrpu obaveza, pa ne čudi što čišćenje kuće mnogima nije na vrhu prioriteta. Ali jedna mama, koja se pojavila u šouu programu “Opsesivno-kompulsivni čistunci” koji se emituje na američkoj televiziji, ima potpuno drugačiji pogled na tu temu.

Ova majka devetero dece iz Linkolnšira predstavila se kao Luis i rekla je da ne postoji izgovor da ne čistite.

Ona tvrdi da je njen dom besprekorno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čist, kao i da dnevno potroši šest sati na čišćenje.

Mora da se čisti svaki dan. Čak i kad imate veliku porodicu, za to nema izgovora", izjavila je.

Luis nije dijagnostikovan opsesivno-kompulsivni poremećaj, ali čišćenje ima velik uticaj na sve članove njene porodice. Decu uključuje u kućne poslove i odbija da pripremi određenu hranu, poput hamburgera, zbog mirisa i nereda.

- Imamo u kući sedam soba i nigde nema jedne mrlje. Ne mogu da razumem zašto drugi to ne rade. Želim da znaju da uvek ima vremena za čišćenje - dodala je. U jednu prostoriju u domu ulazi samo ona.

Reč je o ormaru koji je napravila od jedne sobe, u kojem se nalazi odeća cele porodice. Tu prostoriju smatra najurednijom u čitavom domu.

- Nikome nije dopušten ulaz, samo meni - kaže. Što se nekih trikova za čišćenje tiče, otkrila je da za staklene površine i prozore najučinkovitijim sredstvom smatra sprej od sirćeta i vode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.