IMAM 55 GODINA I NOSIM MINIĆE! Atraktivna tiktok zvezda ruši predrasude, a da joj VIDITE NOGE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 14:03

IMAM 55 GODINA I NOSIM MINIĆE! Atraktivna tiktok zvezda ruši predrasude, a da joj VIDITE NOGE (VIDEO)

Pedesetpetogodišnja modna influenserka ruši starosnu granicu u modnom svetu.

Iako važi pravilo da moda ne poznaje granice (i godine), mnogi modni stručnjaci savetuju ženama da, kada dođu u određene godine, revediraju svoje ormare i odreknu se izazovnih modnih komada. Međutim, da žene mogu da nose šta žele u bilo kom životnom dobu, poručuje modna influenserka Laura.

Pedesetpetogodišnja zvedna tiktoka izjavila je da moda ne poznaje granice i da zato neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prestati da nosi mini suknje. Zastarela pravila je ne zanimaju i zato ne namerava da se odrekne svog stila i odeće u kojoj se oseća najbolje.

Laura na svom tiktok profilu redovno deli smele kombinacije u kojima dominiraju mini suknje, kratki topovi i visoke potpetice. Jedna od kombinacija koja je zapalila 9 000 fanova na ovoj društvenoj mreži je kratka siva suknja i bela top majica. Atraktivna plavuša napominje da je ovo samo prva kombinacija u kompilaciji pod nazivom "Serija mini suknji".

U šaljivom tonu je upitala svoje pratioce da li su spremni za petodnevnu seriju minića, ispirišući i ohrabrivajući žene svih godina da se oblače onako kako one žele, a ne kako "pravila" nalažu.

Laura je svojim stajlizima uspela da razruš mit da se mini suknje posle 40-ih ne mogu nositi i dokazala da je žena lepa samo kada se prijatno oseća u svojoj koži. Poručuje da nove pedesetogodišnjakinje ne prihvataju stara pravila i da je vreme da modna industrija to shvati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.