IMALA SAM 1.300 DINARA KAD SAM ZAPOČELA BIZNIS - Danas sam MILIONERKA sa 26 godina, evo kako funkcioniše moj posao

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 23:06

IMALA SAM 1.300 DINARA KAD SAM ZAPOČELA BIZNIS - Danas sam MILIONERKA sa 26 godina, evo kako funkcioniše moj posao

"Svako može da izgradi život iz snova", tvrdi Izabela koja je stekla bogatstvo vredno milione.

Izabela Kotsias ima 26 godina i na društvenim mrežama promoviše život na visokoj nozi. Zgrnula je bogatstvo vredno milione. Dok mnogi misle da je to uspela zahvaljujući provokativnim fotografijama, Izabela je zaradila novac tako što je prodavala sve. Svoju zaradu naziva "WiFi novcem" i otkriva da nikada nije videla kako izgledaju proizvodi koje prodaje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Imala je samo 11 evra kada je 2020. odlučila da započne privatni biznis. To je nešto manje od 1.300 dinara. Studirala je stomatologiju, a danas zarađuje skoro 70.000 evra mesečno i to tako što prodaje kućne potrepštine i pakete, iako ne zna šta je u njima. To je zato što prodaju vrši kroz "plug-and-play" poslovni model pod nazivom "dropshipping".

Reč je o prodaji robe putem stranice ili onlajn radnji, ali se proizvodi koje se šalju kupcima ne vide. Umesto toga, zalihe čuva i šalje dobavljač. Dropšiperi su posrednici između dobavljača i kupaca i u zavisnosti od marže na njihovu robu, mogu da zarade popriličnu sumu novca. Pre nego što se u ovo upustila Izabela, prodavala je plišane igračke, priveske za ključeve i stvari iz svoje spavaće sobe. Kada je saznala da može da prodaje proizvode bez potrebe da ih sama skladišti, odustala je.

Објава коју дели Isabella Kotsias (@baddieinbiz)

"Uvek sam imala dodatne poslove. Jednostavno sam verovala u sebe, posvetila im se maksimalno i obavljala sam ih puno radno vreme. Dakle, kada sam ponovno započela ovu prodaju i otvorila još jedan posao 2020. godine, dva meseca nakon toga imala sam jedan viralni TikTok. Pre toga nisam imala pratioce, a onda, zahvaljujući njemu, zaradila sam 18.300 evra", otkriva Izabela. Mnogi komentarišu da je imala mnogo sreće, ali Izabela tvrdi da iza njenog uspeha stoji mnogo neprospavanih noći.

Srbija Danas/Mondo/J.Š.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.