IMA TELO UPOLA MLAĐE ŽENE: Dženifer Aniston (50) konačno otkrila tajnu svog izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA TELO UPOLA MLAĐE ŽENE: Dženifer Aniston (50) konačno otkrila tajnu svog izgleda

Probajte i vi ovaj njen trik...

Američka glumica Dženifer Aniston je otkrila tajnu iza njene zategnute figure, a to je "isprekidani post".

Kaže da se vodi "16:8 post dijetom", što znači da jede u toku osam sati dnevno, ali ne proguta ništa narednih 16 časova.

- Nemam obroke ujutru. Primetila sam veliku razliku otkako ne jedem 16 sati dnevno - napomenula je Dženifer.

Studije su pokazale da ova dijeta pomaže u skidanju kilograma bez gladovanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Oni koji su se pridržavali ovog vremenskog režima ishrane su gubili na težini, ali im se poboljšao i krvni pritisak.

Takođe, stručnjaci su napomenuli da ova dijeta smanjuje i rizik od srčanih bolesti i raka, niskog nivoa kortizola i zapaljenja.

Dženifer je istakla i da redovno vežba - joga, boks, kardio i meditacija.

- Osećam se prelepo kad odradim dobar trening. Pošto vodim računa o jedinom telu koje imam, krv mi pumpa, a nivo endorfina raste. Dnevno trčim barem 20 minuta, ali i vozim bicikl. Normalno, pojedinim danima ne vežbam jer je važno i odmoriti telo - kaže Dženifer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.