IMA LI VAŠA VEZA BUDUĆNOST: Odgovori na ovih 15 pitanja i znaćeš na čemu ste!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA LI VAŠA VEZA BUDUĆNOST: Odgovori na ovih 15 pitanja i znaćeš na čemu ste!

Nemoj da varaš...

Može li se uspeh nečije veze predvideti kroz samo 15 pitanja? Psiholog Geri Levandovski tvrdi da se u ovih 15 pitanja skrivaju odgovori koji će vam pomoći da vidite ima li vaša veza svetlu ili ne baš tako svetlu budućnost. Vrlo su jednostavna, ali mogu jako zakomplikovati stvari kad dođu i odgovori:

Ako ste na većinu ovih pitanja odgovorili pozitivno, veće su šanse da će vaša veza stvarno uspjeti. Naravno, te su stvari vrlo subjektivne, ali odgovaranje na ova pitanja je jako dobar početak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Najčešći SNOVI o bivšim MOMCIMA i šta oni zapravo znače

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2018, 12:29

Nije ništa kao što izgleda...Snovi su mač sa dve oštice, ponekad zbog lepog sna čitav dan letimo na oblacima, a ponekad… sanjamo bivšeg. Snovi o bivšim momcima nam najčešće samo pokvare dan, a ovo su oni koji se najčešće događaju...Ove četiri žene su otkrile zašto VARAJU. Razlozi vam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.