IMA BESPREKORAN STIL! Kejt Midlton u savršeno LEŽERNOJ kombinaciji, sako dominira, a izbor obuće će vas iznenaditi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 04:42

IMA BESPREKORAN STIL! Kejt Midlton u savršeno LEŽERNOJ kombinaciji, sako dominira, a izbor obuće će vas iznenaditi (FOTO)

Njeno izdanje u Vindzor Femili Habu izazvalo je oduševljenje!

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nedavno je oduševila javnost svojom novom modnom kombinacijom koja istovremeno odražava jednostavnost i efektnost.

Za tu priliku, Kejt je odabrala skladnu kombinaciju koja se sastojala od jednostavnih teget pantalona, bele majice, ravnih cipela od antilopa i kariranog plavo-belog sakoa.

Sakoi su oduvek bili deo njenog prepoznatljivog stila, a ovaj blago strukturirani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komad u bojama mora i leta s tri dugmeta sa strane i akcentovanim džepićima naglasio je njenu sjajnu figuru.

Kejt je još jednom ostala verna svom prirodnom izgledu, što je dodatno istaklo njen besprekoran stil.

Kada je u pitanju šminka, Kejt se odlučila za blagu varijantu. Stavila je malo rumenila i ajlajnera, a na usne je nanela prozirni sjaj. Diskretni nakit upotpunio je njen izgled, dok je kosa slobodno padala u talasima.

Jedan od zanimljivih detalja je da se nije ustručavala sesti na pod kako bi se opušteno družila i razgovarala s prisutnim korisnicima.

Kao i uvek, Kejt je zadržala svoj zaštitni znak - širok, iskren osmeh koji je postao njen zaštitni simbol i zbog kojeg je omiljena širom sveta. Njen neposredan pristup i ljubaznost prema drugima dodatno su naglasili njen šarm i privukli simpatije mnogih.

Kejt Midlton je još jednom pokazala da njena modna elegancija proističe iz jednostavnosti i pažljivog odabira kombinacija. Njen nedavni izgled s kariranim sakoom ostao je upamćen kao još jedan primer njenog neospornog stila i besprekornog ukusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.