IMA 64 GODINE, 150-oro DECE I 27 ŽENA! Oni su najveća poligamna porodica na svetu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 07:51

IMA 64 GODINE, 150-oro DECE I 27 ŽENA! Oni su najveća poligamna porodica na svetu! (VIDEO)

Neverovatna životna priča...

Marej Blekmor iz Kanade je jedan od najzanimljivijih TikTok-era, s obzirom na to da sa svojim pratiocima deli, ne samo talenat za muziku, već veoma zanimljivu životnu priču.

On ima 9-oro rođenih braće i sestara, a sa očeve strane, još njih 140! Da, dobro ste pročitali.

Njegov otac Vinston (64) ima 27 žena i 150-oro dece, a kako je Marej otkrio u jednom od njegovih snimaka, 151. dete je na putu.

Takođe, mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrio da njegovi roditelji imaju metod uz pomoć kojeg mogu da zapamte imena sve dece, ističući da su svi zajedno odrastali u maloj zajednici, gde su ih odgajali da budu Mormoni.

Reply to @babygirl_06176 Basically a litter of children 🤭🐱 #polygamy #canada #utah #exflds #flds #exmormon #fyp #foryoupage #foryou

♬ Fadeaway - TikTok

Marej je objasnio da roditelji biraju imena koja počinju istim slovom, za decu koja su rođena iste godine. Na primer, on je rođen 2001. godine i njegovo ime počinje na M. Takođe, te iste godine se rodilo ukupno 12-oro dece (3 dečaka i 9 devojčica) i njihova imena takođe počinju na M.

Njegove pratioce je takođe zanimalo da li je Marej blizak sa svima njima:

What a stressful situation that must’ve been. 😟 #flds #exmormon #fyp #polygamy

♬ Dancing in My Room - 347aidan

- Da li sam blizak sa braćom i sestrama? Da li jedna osoba uopšte može da bude bliska sa toliko ljudi? To je kao populacija jedne škole! Što se većine njih tiče, kao znamo jedni za druge, ali nismo zaista bliski. Međutim, za neke sam ekstremno vezan i neke čak doživljavam poput svojih roditelja.

Marejeva majka ima 10-oro dece, gde najstarije "dete" ima 44 godine, a najmlađe samo jednu.

Reply to @laurapatrice5 ##polygamy ##utah ##canada ##exflds ##flds ##exmormon ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ Fire - Official Sound Studio

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.