IDEALNI KADA SI U ŽURBI: Evo KAKO da nosiš TURBAN, a da to NE izgleda PRENAGLAŠENO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDEALNI KADA SI U ŽURBI: Evo KAKO da nosiš TURBAN, a da to NE izgleda PRENAGLAŠENO!

Veoma je praktičan!

Turbani su dobrodošli na plaži kada glavu treba zaštititi od vreline, u gradskim uslovima tokom dana kada se ne možete pohvaliti besprekornom frizurom ili, pak, kada želite da ostavite utisak modno osvešćene dame.

Odavno su se otrgli sa glava tamnoputih afričkih i azijskih lepotica, pa i vladara njihovih država, i počeli da krase dame i u svetskim prestonicama mode.

Pomalo je komplikovano da se naprave onako kako stara pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalažu, od tkanine duge i deset metara, pa se opet pribeglo onoj staroj da su pravila tu da se krše.

Divne naše, hrabre, smjele i posebne žene. Svoj turban mozete naruciti na www.chuandchu.co (link u bio). #ConfidentlyDifferent #PokoriSvijet

A post shared by Chu & Chu Collection (@sestrechu) on Jan 26, 2016 at 4:05am PST

Možete da ih sačinite od dugih i širokih ešarpi, čak i od velikih marama koje ćete presaviti, pa se poigrati vezivanjem tog trougla. Ili, ako vas mrzi to da radite, dizajneri su vam prekratili muke i kreirali turbane koje je dovoljno samo da, poput kape, stavite na glavu.

Početak je novog tjedna, dragi naši! Sretne vam pobjede, dosta osmijeha i dobrih ljudi! #ConfidentlyDifferent #PokoriSvijet

A post shared by Chu & Chu Collection (@sestrechu) on Feb 1, 2016 at 1:27am PST

Dobrodošli su na plaži kada glavu treba zaštititi od vreline, u gradskim uslovima tokom dana kada se ne možete pohvaliti besprekornom frizurom ili, pak, kada želite da ostavite utisak hrabre i modno osvešćene dame, noseći ovaj detalj kao pečat ovosezonskog stila uz haljine, tunike, pa i džins.

Naše klijentice, sve redom ljepotice. #ConfidentlyDifferent #PokoriSvijet

A post shared by Chu & Chu Collection (@sestrechu) on May 14, 2016 at 8:11am PDT

Naročito su upečatljivi turbani od šarenih tkanina, koje možete da kombinujete uz takođe dezeniranu odeću, prizivajući na asfalt metropola duh afričke ili indijske kulture.

I opet, naše divne cure ❤️. #ConfidentlyDifferent #PokoriSvijet

A post shared by Chu & Chu Collection (@sestrechu) on Jun 20, 2016 at 2:54am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.