I muškarci, i žene lude kada im ovo uradite u krevetu: Zašto ceo svet priča o kokos izazovu?

Izvor: B92, 12.Sep.2023, 19:40

I muškarci, i žene lude kada im ovo uradite u krevetu: Zašto ceo svet priča o "kokos" izazovu?

Novi trend u intimnim odnosima postao je vrlo popularan na društvenim mrežama, a on se izvodi lako. Ipak, imajte u vidu da, dok neko tvrdi da mu zahvaljujući njemu nikad nije bilo bolje među čaršavima, on nije za svakoga.

S vremena na vreme, strani mediji nas obaveste da se pojavio neki novi trend u seksualnim odnosima, a najnoviji je popularizovan upravo na TikToku.

U pitanju je tzv. kokos izazov, koji zapravo nema nikakve veze s kokosima.

Šta je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kokos izazov?

Radi se o tome da se prilikom intimnih odnosa kukovima oblikuje reč "coconut" (kokos) dok je žena gore prilikom misionarske poze, kako bi oboje partnera uživalo u maksimalnom zadovoljstvu. U pitanju je pokret koji zahteva dosta fleksibilnosti.

Kako ističe Melisa Stoun, stručnjakinja za odnose, ovakvi "čelendži" su korisni za parove.

"Dobro je videti da ovi viralni izazovi mogu da pomognu ljudima da istraže zadovoljstvo sa svojim partnerima i poboljšaju intimne odnose, kao i samopouzdanje i raspoloženje", istakla je.

Probati kokos izazov ili ne?

Da li je kokos izazov dobra ideja ili ne, zavisi od toga koliko su partneri aktivni u krevetu.

Ukoliko je jedna strana previše pasivna, ovaj pokret joj može biti previše stimulišući i "van ritma".

"Ako probam kokos izazov, a on me pita šta to radim, plakaću", našalila se jedna tviterašica u jeku popularnosti ovog trenda.

U svakom slučaju, istraživanje i eksperimentisanje može biti korisno, ali uvek vodite računa o tome šta druga strana voli i šta joj prija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.