I dok nas je Holanđanka osvojila pogledom, Norvežanka je to uradila seksepilom FOTO

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 19:01

I dok nas je Holanđanka osvojila pogledom, Norvežanka je to uradila seksepilom FOTO

Još malo je ostalo do kraja 76. filmskog festivala u Kanu, a poslednjih nekoliko dana se odvija pravi modni spektakl na crvenom tepihu.

Na premijeri filma "Asteroid City" imali smo priliku da vidimo mnogobrojne poznate zvezde iz različitih sfera umetnosti, ipak, najveću pažnju svih prisutnih je privukla manekenka iz Norveške - Frida Aasen.

Olivija u haljini koja je čista provokacija, a tek dekolte... FOTO

Ova 28-godišnjakinja je crvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tepihom prošetala u neobičnoj, asimetričnoj plavoj toaleti koja je naglasila zavidnu figuru, ali i seksepil koji je teško ne primetiti.

Celokupno izdanje upotpunila je jednostavnom šminkom u "nude" tonovima i crnim ajlajnerom, naglašavajući prodorne plave oči.

A tu je i ona: Fatalna Madalina i još fatalnije pojavljivanje u Kanu FOTO

S tim u vezi, ne možemo, a da ne napravimo retrospekciju na manekenku iz Holandije Rome Strijd. Ona je pre nedelju dana hodala crvenom stazom kao i pomenuta Norvežanka, a njih dve će javnost Kana dobro upamtiti.

I dok nas je Holanđanka osvojila zanosnim pogledom, Norvežanka je to uradila prirodnim seksepilom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.