I bez šminke je savršena: Irina u nesvakidašnjem izdanju, a u najskupljoj torbi – iznenađenje FOTO

Izvor: B92, 19.Okt.2023, 15:45

I bez šminke je savršena: Irina u nesvakidašnjem izdanju, a u najskupljoj torbi – iznenađenje FOTO

Lepa i atraktivna Ruskinja je u crnom od glave do pete, a uz nju je i neočekivano društvo.

Irina Šajk je slikana dok je obavljala svakodnevne aktivnosti, a bila je sva u crnom. Žena kojoj apsolutno sve savršeno pristaje, bilo da je pripijeno ili nekoliko brojeva veće, da je kratko ili da je zakopčana od glave do pete... Jednostavno, lepotica koja opravdano već godinama unazad važi za jednu od najpoželjnijih i najlepših žena sveta.

Slavna manekenka prošetala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Njujorkom u jednostavnom i opuštenom izdanju od glave do pete u crnom; u ležernoj majici i pantalonama širokih nogavica.

Na nogama je imala model patika koji je gotovo svuda rasprodat, a ovakav "mračan" izgled upotpunila je naočarima za sunce i najpopularnijom torbicom na svetu – čuvenom "birkinkom", modne kuće Hermes.

Ništa nije čudno da ova lepotica ima najskuplje komade, ali neočekivano je da će u torbi, uz lične stvari, nositi i svog kućnog ljubimca koji, očigledno, uživa u luksuznom životu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.