I ZAUZETE I UDATE ŽENE MAŠTAJU: Ovo je PET NAJČEŠĆIH FANTAZIJA o kojima muškarci ne znaju ništa...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 19:05

I ZAUZETE I UDATE ŽENE MAŠTAJU: Ovo je PET NAJČEŠĆIH FANTAZIJA o kojima muškarci ne znaju ništa...

Da li vas ovo iznenađuje!

Ni žene ni muškarci ne gube želju za strastvenim susretima nakon dugogodišnje veze ili braka. Evo o čemu uglavnom fantaziraju zauzete žene.

Nazovite to efektom iz "Pedeset nijansi sive", ali mnoge žene žele da prepuste svoju kontrolu muškarcu. Štaviše, želele su to da učine mnogo pre nego što je napisan ovaj popularan serijal romana. Ako ste raspoloženi za vezivanje i povez na očima – ne brinite, nalazite se u milionskom društvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Uživanje u spavaćoj sobi sasvim je u redu, ali žene nekad sanjanju o odnosu na neobičnim mestima. Visoko na listi lestvice poželjnih lokacija je odnos u hotelskoj sobi s pogledom na okean,na plaži, na kuhinjskom pultu ili senzualno istraživanje partnerovog tela u kadi.

I u vezi žene maštaju o odnosu sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevice. Podelite svoje želje s partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju – zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju pod okriljem noći, pa iznajmite sobu u nekom jeftinom hotelu.

Žene vole uniforme i razvijena tela muškaraca koji ih "popunjavaju" baš na pravi način. Bez obzira da li je li reč o zgodnom lekaru koji je spreman da vas pregleda, profesoru ili treneru iz teretane, uz nekoliko promena kostima sve ove komade možete imati u sopstvenoj spavaćoj sobi.

Jedna američka studija pokazala je da čak 60 posto žena sanjari o odnosu na javnom mestu. I dok će retko koja žena da šapne svom partneru da želi seks usred dupke punog restorana, većina nema ništa protiv maštanja o odnosu na nekom mestu gde u svakom trenutku možete biti otkriveni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.