I SRBIJA BARBI ZA TRKU IMA! Marija je mama i preduzetnica, a svojim IZGLEDOM i stajlingom zasenila je Margo Robi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 16:29

I SRBIJA BARBI ZA TRKU IMA! Marija je mama i preduzetnica, a svojim IZGLEDOM i stajlingom zasenila je Margo Robi

Marija Rosić Piskulić oduševila je sve svojim Barbi stajlinzima

 Film ''Barbie'' upravo je stigao u Srbiju, a brojne srpske poznate ličnosti i influenserke pokušale su da svojim stajlinzima iskopiraju one koje nosi popularna lutka.

Međutim, jedna se definitivno izdvojila u moru istih, a to je influenserka Marija Rosić Piskulić.

Njen stil je izrazito specifičan i mladalački, a ono što posebno prijanja oku je činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sve modne trendove možete i vi da ispratite, ugledajući se baš na nju.

Објава коју дели Marija Rosic Piskulic (@rosicka91)

Marija je na video snimku na svom Instagram profilu iskopirala tri Barbi stajlinga, od ležernog i sportskog, do potpuno glamuroznog i damskog. Naravno, sve u omiljenoj Barbi, pink boji.

Објава коју дели Marija Rosic Piskulic (@rosicka91)

Komentari su se nizali ispod snimka, a mnogi su kao i uvek hvalili Rosićkin smisao za modu i poredili je sa glumicom koja i igra glavnu ulogu u filmu "Barbie", Margo Robi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.