I POSLE POROĐAJA BOMBA: Katarina Grujić smršala 14 KILOGRAMA, nije držala magičnu dijetu, već izabrala ZDRAV NAČIN mršavljenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 20:53

I POSLE POROĐAJA BOMBA: Katarina Grujić smršala 14 KILOGRAMA, nije držala "magičnu" dijetu, već izabrala ZDRAV NAČIN mršavljenja

Pevačica se za samo 3 meseca vratila u formu, a nije gladovala

Gojenje u trudnoći je problem sa kojim se suočavaju mnoge žene. Poznate dame se takođe bore sa povećavanjem kilaže u drugom stanju, te traže načine da brzo izgube kilograme, a javnost često zna da ih kritikuje što ne izgledaju savršeno. Ni pevačica Katarina Grujić nije bila izuzetak.

Ona se tokom trudnoće ugojila 14 kilograma, ali je nakon porođaja za samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri meseca uspela da skine taj višak. Katarina nije držala neke "magične" dijete, već je redovno vežbala i trudila se da se hrani zdravo.

- Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći, što mislim da je sasvim normalno. Žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram, rekla je Katarina.

A post shared by Katarina Grujić Gobeljić (@katarinagrujic.doll)

Ona je navela da i zdrav način života podrazumeva odricanje od brze hrane, slatkiša i grickalica. Ona navodi da nekada možete dozvoliti sebi prekršaj, ali najvažnija je disciplina:

-  Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat, objasnila je Kaća.

A post shared by Katarina Grujić Gobeljić (@katarinagrujic.doll)

Pevačica je nedavno bila na odmoru sa porodicom. Javnost je oduševljena njenom vitkom figurom, ali njoj je najbitnije bilo to što je uspela da napuni baterije i provede kvalitetno vreme sa svojom porodicom:

- Prelepo nam je, uživamo u suncu, moru, plaži, Katji i jednom u drugom. Ovaj odmor nam je bio preko potreban, jer smo zbog svakodnevnih poslovnih obaveza jedva uspevali da se vidimo, a kamoli da kvalitetno provedemo zajedničko vreme, rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.