I ONE SU IŠLE POD NOŽ: Bizarni i bolni načini ulepšavanja starih holivudskih diva

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2017, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ONE SU IŠLE POD NOŽ: Bizarni i bolni načini ulepšavanja starih holivudskih diva

A mislili smo da su potpuno prirodne...

U Holivudu danas gotovo da ne postoji glumica koja nije imala neki estetski zahvat. Međutim, u zlatno doba Holivuda, poznate ličnosti nisu bile pod tolikim pritiskom da u svakom trenutku izgledaju savršeno, pa nije ni bilo potrebe za plastičnim operacijama.

Kome treba japansko iscrtavanje? Za SAVRŠENE obrve potreban vam je samo LUK!

Ipak, neke zvezde su se odlučivale za neobične i bolne načine ulepšavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i oblikovanja lica.

Najveća holivudska zvezda eksperimentisala je sa elektrolizom, trajnim uklanjanjem dlačica, koju je uradila kako bi uklonila deo kose sa vrha čela i tako promenila oblik lica.

Postoje sumnje da je Merilin radila i rinoplastiku, to nije tako vidljivo, ali rendgenski snimak njene lobanje je pokazao da je neka hirurška intervencija rađena na hrskavici njenog nosa.

Zaštitni znak Marlen Ditrih bile su oštre jagodice, za koje se pričalo da "mogu da seku staklo", kao i da nisu takve od rođenja. Ona je navodno uklonila kutnjake kako bi istakla šupljine svojih obraza.

A post shared by Marlene Dietrich (@welovemarlenedietrich) on Aug 10, 2017 at 12:39pm PDT

Osim toga, Ditrihova je bila pristalica Krojdon Fejslift-a, koristeći kako hirurške flastere u boji kože, tako i strateški uvijenu kosu koja je imala za cilj da povuče kožu lica, pre svega čela, na gore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bizarni i bolni načini ulepšavanja starih holivudskih diva

Izvor: B92, 28.Sep.2017

U Holivudu danas gotovo da ne postoji glumica koja nije imala neki estetski zahvat. Međutim, u zlatno doba Holivuda, poznate ličnosti nisu bile pod tolikim pritiskom da u svakom trenutku izgledaju savršeno, pa nije ni bilo potrebe za plastičnim operacijama...Ipak, neke zvezde su se odlučivale za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.