I NAJPAMETNIJA ĆE PASTI: Na ove muške priče NIJEDNA žena ne ostaje imuna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I NAJPAMETNIJA ĆE PASTI: Na ove muške priče NIJEDNA žena ne ostaje imuna!

Sigurno si i ti popustila nekad...

Neki to rade slučajno, ali ima i onih koji tačno znaju šta treba da kažu kako bi dobili baš ono što žele od nas - bez previše truda i očekivanja da će uzvratiti sličnom merom. Ovo su navlakuše na koje pada većina žena, ma koliko bile pametne:

Nisam još spreman za vezu, ali možemo se zabavljati

Kod njega, uveče, u stanu. Nikad preko dana. Mnoge će žene pasti na ovo u nadi da će frajer jednom postati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spreman za vezu.

Ne želim seks od tebe, samo želim da pričamo

Ili gledamo film. Klasična muška navlakuša koja redovno završava seksom. Dovoljno je samo reći da nije stvar u seksu i žena će odmah pomisliti da se radi o divnom frajeru.

Oprao bih ja suđe, ali ti to radiš bolje

Ne pali uvek, ali prvih nekoliko puta mogu se izvući na taj način.

Imam mnogo posla, ali javim se uskoro

Vrlo verovatno mu se nešto ne nalazi s tobom, ali ne želi da te izgubi, pa ovako kupuje vreme. Pali svaki put.

Nikad nisam upoznao devojku poput tebe

Ovo verovatno govori baš svakoj koju upozna, a baš svaka se zbog toga oseća toliko posebno da je spremna na šta god za njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.