Hoću rupu tu nakon operacije, izvadi ga, ne umirem od ovoga! Poznatoj manekenki drugi put dijagnostikovan RAK DOJKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 17:23

"Hoću rupu tu nakon operacije, izvadi ga, ne umirem od ovoga!" Poznatoj manekenki drugi put dijagnostikovan RAK DOJKE

Borba koja traje pet godina!

Manekenka Linda Evanđelista (58) otkrila je da joj je u prethodnih pet godina, dva puta dijagnostikovan rak dojke i da je naučila da živi sa ovom dijagnozom i konstantno se bori za zdravlje.

- Prećutala sam to, jednostavno nisam želela da to govorim. Nisam od onih koji baš sve moraju da podele. Mislila sam da to podelim jednog dana, ali ne i kada prolazim kroz sve to - otkila je manekenka.

Otkrila je da joj je rak prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dijagnostikovan 2018. godine.

- To smo videli na mom redovnom mamografu. Nalaz nije bio dobar i odlučili smo da uradimo masektomiju. Odlučila sam da ću se jednostavno izboriti sa tim i živeti. Rekla sam lekaru koji me je lečio. "Ne želim da izgleda dobro, razumeš, hoću da vidim rupu tu nakon operacije, izvadićeš ga, jer ja ne umiram od ovoga!" - otkrila je manekenka u dramatičnoj ispovesti.

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Evanđelista je ovom prilikom otkrila i da joj je kosa nakon hemoterapije opala i da je kosa koju sada ima, potpuno nova kosa.

- Izrasla mi je još tamnija i kovrdžavija kosa nego ranije - rekla je manekenka, a njeno trenutno zdravstveno stanje još uvek je neizvesno.

- Pošto mi se ponovo vratio, postoiji mogućnost da se vrati opet. Situacija je sada stabilna, ali nije sjajna. Znam da sam sa jednom nogom u grobu, ali sam potpuno u stanju slavlja - rekla je Evađelista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.