Hoćete zdravu i sjajnu kosu? Pravac na šišanje!

Izvor: Prva.rs, 09.Apr.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćete zdravu i sjajnu kosu? Pravac na šišanje!

Lepa, sjajna, zdrava i negovana kosa, bez "procvetalih" vrhova, san je svake žene. Osim u maskama i pakovanjima, tajna se krije i u redovnom šišanju.
"Krajeve bi trebalo skraćivati redovno, u zavisnosti od debljine dlake, tretmana i nege kose. Na taj način sprečava se pucanje oštećenih vlasi, jer u suprotnom može dosta da se izgubi na njihovom volumenu i dužini", kaže za "Život Plus" frizer Bojana Stevanović.
Pravilnim sečenjem krajeva, otvara se folikula dlake i na taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << način ona može da "diše" i raste.
"Dame sa svilenkastom i tankom dlakom bi trebalo da se šišaju na dva meseca, a one s debljom, izdržljivijom i otpornijom kosom jednom u tri meseca", savetuje Bojana.
Izvor: novosti.rs
Pročitajte i: 
Želite savršene obrve? Ovako ćete ih i imati!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.