Hladna lubenica za vruć seks

Izvor: S media, 16.Avg.2010, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladna lubenica za vruć seks

Hladna lubenica je odlična da se završi vreo dan, ili možda produži - s obzirom na to da deluje kao afrodizijak.

Pored mnogobrojnih blagotvornih sastojaka, lubenica sadrži i citrulin za koji američki naučnici tvrde da deluje poput "vijagre".

Reč je o sastojku koji dovodi do opuštanja tela i krvnih sudova, doduše ne toliko efikasno koliko i medicinski preparat za potenciju, ali ipak dovoljno delotvorno.

Takođe, naučnici tvrde da je lubenica zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svog opuštajućeg delovanja vrlo efikasna i kod žena, a savetuju da se jedu i koštice koje sadrže brojne korisne sastojke.

Lubenica je idealna za vruće letnje dane - sastoji od 92 odsto vode, ali i likopena koji, između ostalog, povećava otpornost na sunčeve zrake.

Dakle, navalite na lubenicu na plaži ali vodite računa da je toalet u blizini, ili hotelska soba...

Izvor: (MONDO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.