Hit boja za 2013. godinu - Smaragdna

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jan.2013, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit boja za 2013. godinu - Smaragdna

Modne piste na kojima su prikazane kolekcija za proleće i leto 2013. preplavljene su tonovima smaragdno zelene. Ova upadljiva boja će osim u svom izvornim obliku biti hit i sa metalik odsjajem, a mnogi modni eksperti nazivaju i "novom crnom".

Ono na šta upozoravaju modni akteri je činjenica da ova boja izgleda prilično različito na različitim vrstama materijala. Sjajna svila, brokat ili baršun - svi ovi materijali reflektuju svetlo i izvući će maksimum od smaragdno zelene boje. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Ovaj ton dragulja na lanu, pamuku ili vuni deluje mekše, matirano i zato je pogodnije da je u ovoj kombinaciji nosite na posao ili tokom dana. Takođe, stručnjaci ovu boju preporučuju i za šminku, posebno senki za oči. To je boja koja se slaže uz boju breskve, roze, rubin-crvenu - pa ćete je lako ukopiti sa karminima ovih nijansi. Ako nikako drugačije, smaragdno zelenu stavite na nokte.24sata.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.