Haos tek počinje: Mars u Vodoliji, predstoji borba za nezavisnost i ostanak

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 19:12

Haos tek počinje: Mars u Vodoliji, predstoji borba za nezavisnost i ostanak

Najava žestokih reakcija.

Kako planeta Mars simbolizuje borbu i ratnike, tako upravlja vojskom i oružjem. Ovog puta intenzitet delovanja ove planete pri ulasku u znak Vodolije kulminiraće ličnim borbama na individualnom nivou za slobodom, nezavisnošču i ostankom. Slučajnost u novonastaloj situaciji?

Budući da je nebeska konfiguracija planeta več dovoljno pod tenzijom, nastupa period kada će situacija kulminirati.

Moguće je da će na snagu stupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oštrije mere prevencije zbog neposlušnosti i strože sankcije. Ono što je utešno, moguća eskalacija konflikta biće adekvatno sankcionisana, a rešenje globalnog problema biće na dobrom putu.

Ovo može nagovestiti dobar početak nekih novih izuma (u ovom slučaju, može se odnositi na otkrivanje leka ili vakcine protiv korona virusa).

S druge strane, Mars u Vodoliji najavljuje i veliku napetost i nervozu, ali i moguće elementarne nepogode, stoga je idealno vreme samoizolacije. Ostanite kod kuće!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.