Haljina koju je obukla ODUŠEVILA je mnoge : Jednostavna i elegantna! Glumica Naomi Vots prvi put STALA NA LUDI KAMEN u 54. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 16:05

Haljina koju je obukla ODUŠEVILA je mnoge : Jednostavna i elegantna! Glumica Naomi Vots prvi put "STALA NA LUDI KAMEN" u 54. godini

Njihova ljubavna priča, koja je trajala od 2017. godine, dosegla je svoj vrhunac kroz ovo srećno venčanje.

Naomi Vots, poznata glumica koja je ostavila dubok trag u svetu filma, nedavno se udala za svog dugogodišnjeg partnera, glumca Bilija Krudupa. Ova vest izazvala je veliko interesovanje javnosti i medija, a posebno je pažnju privukla haljina koju je Naomi odabrala za taj poseban dan.

Naomi Vots je, sa svojih 54 godine, prvi put stupila na "ludi kamen". Njeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << venčanje bilo je trenutak radosti i sreće, gde je ona izrekla sudbonosno "da" svojoj srodnoj duši. Venčanje je bilo obavijeno atmosferom ljubavi i podrške, dok su najbliži prijatelji i porodica bili svedoci ovog posebnog trenutka.

A post shared by Jeanann Williams (@jeanannwilliams)

Ono što je takođe privuklo pažnju svih bila je haljina koju je Naomi odabrala za taj dan. Elegantna i jedinstvena, haljina je već postala glavna tema u svetu mode. Njen smeo i autentičan modni izraz oduševio je mnoge, dok je istakao Naomiinu lepotu i stil.

Njeno venčanje je takođe inspiracija za sve one koji su možda prekasno pronašli ljubav ili nisu u skladu sa tradicionalnim očekivanjima. Naime, Naomi je pokazala hrabrost i dokazala da ljubav nema vremenska ograničenja.

Njen korak ka bračnoj zajednici u kasnijim godinama života poslužio je kao podsetnik da je nikada nije kasno pronaći srodnu dušu.

Britansko-australijaska zvezda postavila je na svom zvaničnom Instagram nalogu nekoliko fotografija nakon ceremonije, na kojima se vidi da je odabrala vintidž haljinu jednostavnog kroja, sa cvetnim detaljima - piše Nova.

A post shared by luscofuscoaestrada (@luscofuscoaestrada)

Udaja Naomi Vots za Bilija Krudupa, njenog dugogodišnjeg partnera, označava novu etapu u njihovim životima ispunjenim ljubavlju i podrškom. Njihovo venčanje predstavlja potvrdu jake veze koja je sazrevala tokom godina. Njih dvoje su primer da ljubav može izdržati test vremena i pronaći svoj put čak i u kasnijim fazama života.

Ova priča o ljubavi i hrabrosti služi kao inspiracija za sve parove koji teže sreći i spremni su da poveruju da ljubav ne poznaje granice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.