Haljina koja nikad, ali nikad neće izaći iz mode: Nosi je i Eva Longorija FOTO

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 08:23

Haljina koja nikad, ali nikad neće izaći iz mode: Nosi je i Eva Longorija FOTO

Kad je klasik u pitanju, nema tu greške...

Eva Longorija je nedavno prisustvovala prestižnom Gold Gala događaju u Muzičkom centru u Los Anđelesu i za to priliku kraljica crvenog tepiha bila je u punom elementu.

Glumica se opredelila za vrlo jednostavnu, ali efektnu haljinu koja pleni u svakom pogledu. Naime, haljina prati liniju tela, midi je dužine a u gornjem delu ima ukrasnu traka od srebrnog, svetlucavog štrasa i cirkona.

Crnim sandalama i visećim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minđušama je zaokružila izgled, a pokazala je da klasika nikad, ali nikad ne izlazi iz mode.

I u bjuti segmentu zvezda serije "Očajne domaćice" nije preterivala, opredelivši se za nude nijanse karmina, rumenila i senke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.