Haljina joj zadavala muke: Pevačica jedva obuzdala grudi, pridržavala ih rukom

Izvor: B92, 26.Maj.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haljina joj zadavala muke: Pevačica jedva obuzdala grudi, pridržavala ih rukom

Pevačica Rita Ora se pojavila na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu, a njen provokativan izgled nije mogao da prođe neprimećeno!

Poznata pop pevačica, Rita Ora, oduševila je sve kada je zakoračila na glamurozan crveni tepih odevena u kratku tamno plavu haljinu sa karnerima.

Osim što je otkrila pogled na njene duge noge, kroj haljine je u prvi plan istakao grudi, koje je lepa plavuša jedva zadržavala na mestu.

Haljina joj je sve vreme zadavala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muke, te je Rita morala da hoda i istovremeno da pridržava svoje grudi.

Ipak, ona se trudila da zanemari teskobu, i da uživa ove večeri. Tako se osmehivala kameri i delila mnoštvo poljubaca...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.