Haljina Kejt Midlton oborila sajt modne kuće

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2011, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haljina Kejt Midlton oborila sajt modne kuće

Haljina modne kuće Reis koju je Kejt, vojvotkinja od Kembridža nosila tokom jučeršnjeg susreta sa američkim predsednikom Barakom Obamom i njegovom suprugom Mišel, razgrabljena je gotovo istog dana sa polica londonskih prodavnica.

Kako prenose britanski mediji, interesovanje za elegantnu kreaciju boje pudera bilo je tako veliko da je izazvalo pad vebsajta britanskog modnog brenda koji je ostao nedostupan nekoliko sati.

Nakon medenog meseca na Sejšelima, Kejt i Vilijam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su uspešno obavili svoju prvu kraljevsku dužnost. Susret sa američkim predsedničkim parom prošao je glatko, a vidno mršavija i preplanula Kate nije skidala osmeh sa lica.

Za razliku od Kejt čija je haljina koštala skromnih 175 funti, prva dama SAD je na sebi imala haljinu Barbare Tfank od 1.400 funti, dok je za susret sa britanskim premijerom Dejvidom Kameronom i njegovom suprugom Samantom, Mišel Obama odabrala model beogradske dizajnerke Roksande Ilinčić od 815 funti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.