HUREM NEPREPOZNATLJIVA! Šta joj je sa jagodicama? Glumica se IZOBLIČILA od FILERA, puca od botoksa

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 11:30

HUREM NEPREPOZNATLJIVA! Šta joj je sa jagodicama? Glumica se IZOBLIČILA od FILERA, puca od botoksa

Merjem je preterala sa filerima i šokirala fanove!

Glumica Merjem Uzerli koju mnogi poznaju po ulozi sultanije Hurem u popularnoj seriji "Sulejman veličanstveni" na crveni tepih u Kanu, stigla je u dugoj haljini sa efektnim crnim uzorkom na podlozi boje kože.

Merjem Uzerli se pojavila se na premijeri filma "Indiana Džons i časovnik sudbine". Ali ipak ono što je svima zapalo jeste njeno nateklo lice od anti-age intervencija! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Merjem je izgubila prirodnu lepotu i šarm po kojoj su je mnogi pamtili. Neki kažu da sad liči na MADONU!

Ali haljina koju je nosila, izazvala je oduševljenje. Kreacija modne kuće "Yanina Couture" krase upečatljiv, asimetrični gornji deo i otkrivena ramena, ima crni pojas oko struka, a donji deo širi se u suknju A-kroja čije rubove krasi i crno perje.

Popularna glumica izdanje je učinila pomalo misterioznim jer je preko glave nosila i veo napravljen od prozirnog crnog tila.

Kombinaciju je upotpunila raskošnim nakitom kuće "Chopard".  Nosila je viseće naušnice, ogrlicu, narukvicu i prsten.

Osim toga, pokazala je da i dalje ima vitku figuru i da nema više problem sa kilažom. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.