HUMANOST NA DELU! Princ Vilijam bio TAJNI VOLONTER: Pružao pomoć ljudima za vreme pandemije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 13:56

HUMANOST NA DELU! Princ Vilijam bio TAJNI VOLONTER: Pružao pomoć ljudima za vreme pandemije!

Plemenit gest.

 Princ Vilijam (37) je bio tajni volonter, koji je putem telefona savetovao ljude tokom karantina, pišu strani mediji. U Velikoj Britaniji, naime,  postoji platforma koja nudi pomoć ljudima koji su upali u krizu, a podrška se vrši putem tekstualnih poruka.

Princ Vilijam je bio jedan od volontera koji su odgovarali na brojne poruke onih koji se teško bore s nastalom situacijom. Najprije je morao proći obuku kako bi pružao psihološku pomoć. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da je tajni volonter, princ je otkrio prošlog meseca putem jednog video poziva.

- Reći ću vam malu tajnu. Ja sam zapravo volonter na jednoj platformi - rekao je Vilijam tada.

 Ljudi koji šalju poruke na prethodno spomenutu platformu ne znaju odgovara li im princ ili neko drugi jer tamo navodno postoji otprilike 2.000 volontera, a oni se ne služe svojim pravim imenima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.