HM... MOŽDA JE VREME ZA KRAJ? Ovi ZNAKOVI su jasno pokazatelji da sa vašom VEZOM nešto nije U REDU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HM... MOŽDA JE VREME ZA KRAJ? Ovi ZNAKOVI su jasno pokazatelji da sa vašom VEZOM nešto nije U REDU!

Preispitajte odnos sa partnerom.

Strast i seks su jako bitni delovi svake ljubavne veze i svako ko kaže drugačije laže, pre svega sebe pa onda i svog partnera. Parovi koji se dobro slažu u krevetu često se i manje svađaju od onih koji imaju lošiji seksualni život. Što bi rekli stariji: Seks ume da popravi tamo gde je "loše".

OVO ĆE SPASITI VAŠU VEZU! Dve ključne stvari koje uspešno održavaju LJUBAV NA DALJINU!

ZBOG OVOGA VAŠE VEZE PUCAJU! Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ste mislili da su problem NOVAC i PREVARA...? NISTE U PRAVU!

A kad je seks loš ili redak, onda to može ukazivati i na mnogo veće probleme u vezi. Ali ne brinite se, ako u pitanju nije neki veliki problem poput prevare, onda se sve može lako rešiti razgovorom.

Ono što je najvažnije jeste da se pronađe uzrok problema, a ovih 10 znakova jasno ukazuju na to da ne uživate u seksu s partnerom onoliko koliko bi trebalo.

Uvek pronalazite neke izgovore 

Večito pronalazite objašnjenja, razloge i opravdanja zašto baš tog trenutka ne možete da se prepustite strasti sa vašim partnerom. Kada ste nezadovoljni svojim seksualnim životom, onda ćete uvek smisliti neku drugu obavezu kako biste ga izbegli.

Maštate o drugima 

Skoro da ne postoji osoba koja bar nekad nije zamišljala drugu osobu tokom seksualnog čina sa svojim momkom ili devojkom. I to nije neki "veliki greh". Ali ako to morate da radite uvek, e onda je to problem.

DA LI JE S*KS ILI JE LJUBAV? Evo kako ćete znati OSEĆA li on više od FIZIČKE privlačnosti!

Mislite da je zajednički život pre braka dobra ideja? Nakon ovog istraživanja se možda predomislite!

Prevarili ste ga 

Varanje kao opcija nikako nije dobro i to je siguran znak da u vezi, u kojoj ste trenutno, nešto nije u redu i da vam ne odgovara. Ukoliko više uživate u seksu sa nekim drugim, nego sa svojim partnerom, onda bi za oboje bilo najbolje da tu vezu prekinete kako ne bi dolazilo do toga da jedno drugo povredite.

Seks doživljavate kao obavezu 

Svaka obaveza na neki način guši. Nevažno o kojoj je reč. Niko ih ne voli, a ako se osećate kao da ste dužne da partneru pružite seksualno zadovoljstvo, onda su male šanse da ćete u tome i uživati.

Seks vas ne raduje 

Ako pomisao na seks s partnerom u vama ne budi nikakve emocije te o tome zapravo i ne razmišljate, onda je moguće da ste se i potpuno ohladili od njega. U ljubavi nema mesta za ravnodušnost.

Nije vam prijatno 

SETITE SE OVOGA DOK NIJE KASNO: Ovo su stvari koje ZABORAVITE, a zbog toga vam VEZE propadaju!

JESTE LI ČULI ZA "KLEOPATRIN ZAHVAT"? Ovu SEK* POZU obožavaju i muškarci i žene!

Postoje ljudi koji jednostavno ne uživaju u seksu, bilo iz psihičkih ili iz fizičkih razloga. U takvim situacijama najbolje je potražiti stručnu pomoć.

Ne razgovarate o seksu 

Osim što ga redovno praktikujete, u vezi je i jako važno da razgovarate o seksu: o tome šta volite, što vam smeta, što biste hteli da isprobate... Ako izbegavate takve razgovore i držite sve za sebe, onda ste sami krivi i za to što ne uživate u seksu.

Nesrećni ste u vezi 

Ako ste često nezadovoljne svojim partnerom i vašom ljubavnom vezom, onda je normalno i da nemate želju za seksom, kao i da u njemu ne uživate koliko bi trebalo.

Upoređujete se s drugima 

Svaka veza je posebna, baš kao i seks u njoj. Baš zato se nikada ne bi trebaleo da se upoređujete s drugima, bilo da se radi o prijateljici ili filmovima. Najbitnije je da u svemu uživate pa čak i ako to ne izgleda kako ste vi zamišljale.

Izgubili ste interes 

On zna kako da navedete MUŠKARCA da juri za vama, ali ne OBIČNOG...

DOVEDITE GA DO LUDILA! 5 novih poza koje će vašeg partnera RASPAMETITI - Učinite vaše noći NEZABORAVNIM!

Ako vam je seks dosadio, to može značiti i da vam je dosadio vaš partner. O tome biste svakako trebalo da razgovarate s njim i pokušate sve da izgladite, a ako ne ide, onda je vreme za raskid.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.