HARIJEV ŽIVOT PRE MEGAN: Skidao se GO u javnosti, odvikavao se od OPIJATA, a ovaj SKANDAL se i danas pominje

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 14:35

HARIJEV ŽIVOT PRE MEGAN: Skidao se GO u javnosti, odvikavao se od OPIJATA, a ovaj SKANDAL se i danas pominje

Bio je sklon problematičnom ponašanju, ali je bio miljenik kraljice Elizabete.

Princ Hari odrastao je pod okom javnosti koja još uvek budno prati svaki njegov novi potez, pogotovo otkako se odrekao kraljevskih dužnosti i sa suprugom Megan Markl i sinom Arčijem preselio u SAD.

Kao crvenokosi dečak osamdesetih je osvajao svojom slatkoćom i privrženošću majci, a onda je izrastao u nestašnog mladića sklonog partijanju, kršenju reda i narušavanju ugleda kraljevske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodice.

Mediji su izveštavali o njegovim ludim žurkama, a paparaci su ga često hvatali u društvu lepotica. Zabave s penom, druženje s poznatima i menjanje devojaka dugo su bili povezivani uz princa Harija, "crnu ovcu" britanskog kraljevstva. Tvrdoglav, ali zabavan, Hari je navodno ostao miljenik kraljice Elizabete uprkos svim skandalima koje joj je priuštio.

Jedan od najvećih svakako je bio onaj kada je uhvaćen kako "kao od majke rođen" partijao u Las Vegasu.

Ali ništa se ne može uporediti sa skandalom koji je priredio porodici i monarhiji 2005. godine kada se na jednoj privatnoj zabavi pojavio u nacističkoj uniformi. Fotografije su procurile u javnost, a princ se morao javno izviniti.

Pisalo se i da je sa samo 16. godina završio na odvikavanju od marihuane, a baka i otac poslali su ga i na odvikavanje od alkohola gde se zadržao samo jedan dan.

Neko vreme njegov je tata zapošljavao ljude koji su princa pratili na putovanjima kako bi ga sprečili da drugo jutro njegovo lice bude na svim svetskim naslovnicama. I noć pre bratovog venčanja Hari se nije suzdržao od provoda. Ostao je budan do 3 ujutro, a navodno je skočio s balkona jednog hotela te i povredio nogu.

Uz sve to, princ je bio poznat i po menjanju devojaka. Njegova najduža veza bila je ona s bogatom naslednicom Čelsi Dejvi, s kojom je proveo pet godina, a raskinuli su 2009. Na spisku njegovih poznatih bivših su i manekenka Kresida Bones i pevačica Eli Goulding.

Ali, sve se promenilo kada je u njegov život ušla glumica Megan Markl. Započeli su vezu 2016, a 2017. godine su se verili. Njihovo venčanje pratili su milioni ljudi, a u maju 2019. godine Megan je na svet donela i njihovog prvog sina, Arčija.

Pre nešto više od godinu dana par je šokirao javnost odlukom o napuštanju kraljevske dužnosti. Preselili su se u SAD, a nedavno su objavili i da čekaju drugo dete.

Trenutno sve oči su uprte u njih zbog intervjua sa Oprom Vinfri, ali i niza skandala koji su poslednjih dana procurili u javnost. Naime, Megan Markl optužena je da je zlostavljala i neprimerno ponašala prema članovima svog osoblja dok je još bila deo kraljevske porodice, a optužbe je izneo stariji i pouzdani radnik u palati. Advokat Harija i Megan tvrdi da je o kraljevskoj kompaniji protiv vojvotkinje, ali i kako je očito da to čine samo kako da bi se kraljevska porodica opravdala pre nego što je u javnost bio pušten intervju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.