HARI POTER ĆE POSTATI OTAC! Glumac Danijel Redklif (33) i njegova devojka očekuju prvo dete

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2023, 22:21

HARI POTER ĆE POSTATI OTAC! Glumac Danijel Redklif (33) i njegova devojka očekuju prvo dete

Novost su krili dugo dok nije postalo očigledno!

Glumac Danijel Redklif poznat svima po ulozi Harija Potera i njegova devojka Erin Drejk postaće roditelji.

Danijel i njegova devojka upoznali su se na snimanju filma, a glumac je ranije izjavio da je to bila ljubav na prvi pogled.

Britanski mediji prenose da je Danijel uzbuđen i veoma srećan što će postati roditelj. Njegov odnos sa verenicom je nešto nesvakidašnje i prijatelji smatraju da će zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti neverovatni roditelji, kako pišu mediji.

Tajnu su čuvali dugo, ali su se nedavno pojavili na ulicama Londona zajedno u neobaveznoj šetnji kada su Erinine trudničke obline privukle pažnju fotografa i prolaznika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Film i porodica: Zvezda Hari Potera Danijel Redklif i njegova partnerka čekaju prvu dete

Izvor: Danas, 26.Mar.2023, 14:35

Getty ImagesGlumački par potvrdio je da čeka prvo dete Glumac Denijel Redklif potvrdio je da je njegova dugogodišnja partnerka Erin Darke trudna. Darke bi trebalo da se porodi krajem godine, prenosi Miror. Par je zajedno deset godina, a upoznali su se na snimanju filma Kill Your Darlings 2013. godine....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.