HAPŠENJE GODINE: Deka od 84 godine nokautirao lopova, a onda mu je žena ZVOCALA (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Nov.2016, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE GODINE: Deka od 84 godine nokautirao lopova, a onda mu je žena ZVOCALA (VIDEO)

Ne samo što je lopov uhapšen, već je i doživeo poniženje da ga nokautira 84-godišnji deka!

U Apamank tržnom centru u gradu Las Konte u Čileu, čovek je uhapšen prilikom pokušaja pljačke zlatare, ali kako! Raul Munjoz (84) je šteao sa suprugom kada je video da lopov beži. Nakon povika radnika zlatare "hvatajte ga, hvatajte", dekica nije oklevao da ga zaustavi jedinim načinom koji je umeo - tako što ga je šutnuo iz sve snage. Lopov je pao kao pokošen, ali je i Munjoz od >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << siline sudara završio na podu, a brzo je pritrčalo obezbeđenje i bandit je uhapšen.

- Čuo sam da su se aktivirali alarmi, video sam gužvu i reagovao sam instinktivno - rekao je Munjoz.

Ipak, njegova supruga, takođe starija gospođa, umesto da mu čestita na herojstvu, odmah je pritrčala i počela da galami na njega! Nije joj se doplao što je njen suprug uveo sebe u opasnost.

- To što ste videli na kameri nije ništa. Četiri sata posle toga mi je prebacivala što sam se junačio, pa me je i kaznila na kraju - nasmejao se Raul.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.