HALJINA DOSTOJNA CRVENOG TEPIHA: Dan nakon dodele Gremija, Majli Sajrus je SVE zasenila ovim izgledom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HALJINA DOSTOJNA CRVENOG TEPIHA: Dan nakon dodele Gremija, Majli Sajrus je SVE zasenila ovim izgledom!

Vatrena crvena...

Pevačica Majli Sajrus bila je jedna od retkih koja na dodeli prestižnih muzičkih nagrada Gremi u nedelju veče nije nosila haljinu.

HEJ, ŽENO, OVO BOLI! Milica fotografisana sa trojicom muškaraca i njena slika je OPASNA PO ZDRAVLJE!

Međutim, svejedno nas je oduševila u elegantnom crnom odel, što je definitivno stavlja na listu najbolje obučenih dama na dodeli.

IMA SKORO SEDAMDESET GODINA! Obukla minić, a noge... Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema ni kod DEVOJAKA! Evo u čemu je tajna!

Објава коју дели Miley Cyrus (@mileycyrus) дана 10. Феб 2019. у 9:24 PST

Majli je na dodelu došla u pratnji roditelja, jer je njen suprug Lijam Hemsvort bolestan, a bez njega se pojavila i na premijeri njegovog novog filma "Isn't It Romantic", dan nakon dodele muzičkih nagrada, i to u haljini kojom je očarala sve prisutne.

SUTRA JE VELIKI PRAZNIK: Iskreno se pomolite, a EVO šta OBAVEZNO morate uraditi!

So proud of my hunky hubby @liamhemsworth & his newest movie #IsntItRomantic ❤️ He unfortunately wasn’t able to attend due to health reasons... but he is recovering and taking this time to rest / heal. It’s hard for entertainers to put themselves before the project but this time pic.twitter.com/eO6ZmfcOsw

— Miley Ray Cyrus (@MileyCyrus) 12. фебруар 2019.

Da je ovu haljinu obukla u nedelju uveče, zasenila bi sve druge slavne dame na dodeli Gremija. Poluprovidnu crvenu haljinu s karnerima i raskošnim plaštom potpisuje modna kuća "Valentino", a Majli je u njoj potvrdila da zaista nema laskavije boje od ove. Uz to je i na usne nanela ruž u crvenoj boji, koji joj je osigurao dodatnu dozu glamura i naglasio njenu prirodnu lepotu, jer je ostatak mejkapa svela na minimum.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.