Gvinet Paltrou o starenju: Čudno je biti zamrznut u vremenu

Izvor: B92, 21.Jul.2023, 10:22

Gvinet Paltrou o starenju: "Čudno je biti zamrznut u vremenu"

Glumica Gvinet Paltrou za Vog je otkrila svoje stavove o starenju, ali je podelila i nekoliko korisnih savetu u domenu lepote.

O starenju, glumica i preduzetnica kaže: "Mislim da je to kulturološki problem. Žene žele da budu zdrave i žele da zdravo stare. Zamisao prema kojoj bi trebalo biti zamrznute u vremenu tako je čudna", rekla je za magazin. Govorila je i o tome kako se divi zvezdama koje su prihvatile svoje godine, ističući 65-godišnju glumicu Endi Mekdauel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i njenee "predivne sede kovrče".

Dotakla se i toga da postoje dvostruki standardi po pitanju starenje žena i muškaraca: "Definitivno postoje dvostruki standardi. Nameće se stav da je lepo osedeti kao muškarac, ali za žene nije tako. Žene se uvek pita šta planiraju da učine u vezi s borama i kožom koja stari".

Istakla je da ujutru koristi ajurvedsko ulje za ispiranje usta, pere zube i onda odmah meditira. Koristi minimalno šminku i to u posebnim prilikama, a što se tiče vežbanja ne zaobilazi duge šetnje i godinama se pridržava vežbanja svoj trenera Trejsi Anderson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.