Gumene čizme: Od radničke obuće do modne piste

Izvor: B92, 08.Okt.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gumene čizme: Od radničke obuće do modne piste

Stari modeli "gumenjaka" su davno prevaziđeni, sada su u većini kolekcija zastupljene u vedrim bojama i maštovitim dezenima. Što se tiče dužine, u trendu su kratke, kao i čizme do kolena.

Nekada su bile samo deo radne uniforme, a danas bez njih ne može ni da se zamisli modna scena. Gumene čizme postale su omiljene i zato što se odlično uklapaju u različite odevne varijante.

Stari modeli "gumenjaka" su davno prevaziđeni, sada su u većini kolekcija zastupljene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vedrim bojama i maštovitim dezenima.

Što se tiče dužine, u trendu su kratke, kao i čizme do kolena, najbolje je da ih birate prema odeći koju najčešće nosite.

Osim što su odlična zaštita od dosadne kiše, idealan su modni dodatak koji vam omogućava da maksimalno izrazite svoj stil. Naročito ako se opredelite za modele u popularnim jarkim bojama i upečatljivim motivima.

Da li i vi nosite gumene čizme?

Izvor: novosti

Foto: …lovemegan/flickr.com

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MAŠTOVITI DEZENI: Gumene čizme ponovo u modi!

Izvor: Press, 08.Okt.2014

Stari modeli "gumenjaka" su davno prevaziđeni, sada su u većini kolekcija zastupljene u vedrim bojama i maštovitim dezenima. Što se tiče dužine, u trendu su kratke, kao i čizme do kolena . Nekada su bile samo deo radne...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.