Godine donose višak kilograma

Izvor: S media, 20.Sep.2010, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godine donose višak kilograma

Ukoliko ne želite da s godinama dođu i neželjeni kilogrami, vozite bicikl i šetajte što češće, savetuju stručnjaci s Harvarda.

Oni su tokom istraživanja u kojem je učestvovalo 18.000 žena koje nisu ušle u menopauzu dokazali da u periodu od 16 godina žene mogu da se ugoje i devet kilograma. Ono što je takođe uočeno jeste to da one ispitanice koje su redovno vežbale nisu delile takvu sudbinu.

„Naše istraživanje je pokazalo da najviše koristi vožnja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bicikla i brzo hodanje. Sporo i normalno hodanje ne doprinosi mršavljenju. Dakle, ako žene s godinama ne žele da dobiju i višak kilograma, moraju redovno da praktikuju fizičku aktivnost“, istakla je harvardski stručnjak En Lusk.

Izvor: Blic Online

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.