Godinama je mučila svoje telo, a danas plaća visoku cenu: Mislila sam da mora da boli

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 20:46

Godinama je mučila svoje telo, a danas plaća visoku cenu: "Mislila sam da mora da boli"

Slavna glumica Dženifer Aniston nedavno je otvorila dušu za strane medije, te je otvoreno progovorila o fizičkim poteškoćama.

Glumica ima 54 godine i savršeno vitku figuru. Ono što malo ljudi zna jeste da je Dženifer, kako je rekla, godinama mučila svoje telo napornim treninzima . Mukotrpan rad joj se nije isplatio, a posledice na njenom telu su vidljive.

"Ustajala sam bog zna koliko sati pre posla da bih sat vremena radila kardio trening - mislila sam da mora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da boli ili da treba da se osećam kao da ću da se onesvestim nakon treninga. Ali to nije istina.

Zbog tog verovanja i forsiranja, bukvalno sam slomila svoje telo. Moj fizioterapeut mi je dao Barbi lutku prekrivenu kinezo trakom, samo da mi pokaže svaku povredu koju sam imala u proteklih 15 godina," priznala je.

Danas glumica prkatikuje novi vid fizičke aktivnosti, koji je, prema njenom mišljenju, efikasniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.