Glumila je samo u prvoj epizodi a da li ste znali da je OVA GLUMICA Milica iz Ubica mog oca?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2017, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumila je samo u prvoj epizodi a da li ste znali da je OVA GLUMICA Milica iz Ubica mog oca?

Za njenim ubicom svi tragaju.

Serija "Ubice mog oca" reditelja Gage Antonijevića za jako kratko vreme je postala omiljena. Nema kuće u Srbiji u kojoj se ova serija nije gledala kada se premijerno prikazivala a drugoj sezoni i daljem traganju za ubicom Milice Despotović svi se radujemo.

15 GODINA JE STARIJI: Nataša Ninković je opasna MAČKA a da li ste znali da je OVAJ macan njen muž?

Upravo lik tragično nastradale Milice glumi prelepa mlada glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marina Ćosić. Iako se pojavila samo na nekoliko minuta u prvoj epizodi ove serije, Marina je imala i druge uloge koje su i te kako prošle zapaženo.

Nju obožavate u Vojnoj akademiji, a OVAKO izgleda muž Dragane Dabović! (FOTO)

A post shared by Marina Cosic (@marinacosic) on Apr 30, 2017 at 7:55am PDT

Iako i dalje studira glumu, Marinu smo mogli da gledamo i u nastavku kultnog filma "Zona Zamfirova" na čijoj je premijeri zaista blistala u elegantnoj haljini.

A post shared by Marina Cosic (@marinacosic) on Apr 18, 2017 at 11:03pm PDT

Večeras, Marina se pojavila i u kvizu "Ja volim Srbiju" gde smo svi još jednom imali priliku da vidimo kakva je lepotica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SVI SU TRAGALI ZA NJENIM UBICOM Ova LEPOTICA je igrala Milicu Despotović u seriji koja je hipnotisala Srbiju

Izvor: Blic, 01.Maj.2017, 07:37

Milicu Despotović, za čijim ubicom je trajala potraga tokom cele prve sezone serije "Ubice mog oca", odigrala je mlada srpska glumica Marina Ćosić...Iako se Marina pojavila samo u prvoj epizodi popularne serije, njen lik je bio veoma važan za rasplet priče i uspeo je da iznese radnju ovog napetog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.