Glumicu jedva prepoznali: U ovom izdanju je retko viđamo FOTO

Izvor: B92, 16.Jan.2020, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumicu jedva prepoznali: U ovom izdanju je retko viđamo FOTO

Holivudska glumica viđena je u izdanju u kakvom je retko srećemo.

Dakota Džonson (30), poznata po ulozi Anastasije Stil u erotskoj trilogiji "Pedeset nijansi sive" i razgolićenim scenama koje je snimila s Džejmijem Dornanom, viđena je u izdanju u kojem je ne viđamo često.

Paparaci su poznatu glumicu fotografisali u ležernom izdanju dok se vraćala iz šopinga.

Glumica je za kupovinu obukla beli duks, duboke zelene pantalone, a nosila je i crnu kapu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa je mnogi nisu prepoznali jer su retki slučajevi kada glumicu možemo da vidimo u svakodnevnom izdanju.

Glumica je bila nenašminkana, nosila je retro naočare za vid, a kosa joj je takođe izgledala neobavezno i opušteno.

Dakota je bila vidno nasmejana i raspoložena, iako nije bila u društvu svog dečka, pevača grupe "Coldplay" Krisa Martina sa kojim je u vezi od 2017. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.