Glumica sve šokirala: Brijem lice svaki drugi dan, kao zver sam

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 18:56

Glumica sve šokirala: "Brijem lice svaki drugi dan, kao zver sam"

Poznata po svojoj iskrenošću Eva Mendes ne krije kojim tretmanima se koristi, ne bi li se osećala i izgledala bolje.

Nedavno je izjavila da je toliko dlakava da mora da brije lice "svaki drugi dan". Čak je zbog toga samu sebe opisala kao "zver", donosi Page Six.

Pošto je otkrila tajnu svoje blistave kože, mnogi su je pitali koliko često radi tzv. dermaplaning:

"Ja sam zver, pa mi verovatno treba svaki drugi dan! ", uzvratila je šaleći se na svoj račun >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 49-godišnja Mendes plastično opisujući kako to u njenom slučaju izgleda. Tako tvrdi da joj je dovoljno da se naježi i da joj dlake izbiju, čak i ako je usred brijanja nogu pod tušem.

"Primila sam puno komentara na moju prethodnu objavu od žena koje su brijale svoje lice godinama. U redu, pretpostavljam da je dermaplaning preferirana reč, ali to je što jeste i volim ga", istakla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.