Glumica pokazala duboki dekolte: Oduševila fanove FOTO

Izvor: B92, 20.Jan.2020, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica pokazala duboki dekolte: Oduševila fanove FOTO

Glumica je dekolteom oduševila fanove.

Eva Longorija (44) odlučila je da prošeta crvenim tepihom u izdanju u kakvom je retko viđamo. Glumica se na dodeli PGA nagrada pojavila u veoma izazovnoj haljini kojom je privukla pažnju prisutnih.

Eva je obukla zlatno-žutu haljinu sa dubokim dekolteom, pa su svi pogledi bili uprti u nju. Reč je o modnom komadu koji će sasvim sigurno biti upamćen kao jedan od najodvažnijih i najizazovnijih na dodeli nagrada.

Haljina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << joj odlično stoji i ističe njenu lepu figuru, a kaiš s duplim kopčanjem još više sužava struk. Haljina je zanimljivog kroja, s romantičnim volanima i providnim rukavima koji su suprotnost odvažnom i neverovanto dubokom dekolteu kakav nemamo prilike da vidimo često kada je Eva u pitanju.

Glumica se fotografijama sa dodele nagrada pohvalila na Instagramu, a fanovi su joj uputili komplimente na račun izgleda.

"Neverovatno", "Prelepa", "Gospođa savršena", "Ti si inspiracija", samo su neki od komentara njenih obožavalaca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.