Glumica objavila svoj broj telefona: Pomalo ludim

Izvor: B92, 25.Mar.2020, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica objavila svoj broj telefona: "Pomalo ludim"

Slavna glumica i pevačica Rita Vilson, supruga holivudskog glumca Toma Heksa, i dalje se nalazi u karantinu u Australiji nakon što je nedavno bila u bolnici zbog koronavirusa.

"Pomalo ludim. Ovo je moj broj telefona (310)299-9260. Pošaljite mi poruku kako bih mogla da vas obavestim o tome šta radim kada budem u vašem gradu (kad jednom budemo mogli da napustimo domove) i da možemo da ostanemo u kontaktu. Uzvratiću vam SMS poruku u dogledno vreme. Takođe vas molim da mi pošaljete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nove predloge pesama za moju karantinsku top-listu", rekla je Rita Vilson (63) u video-postu na Instagramu.

Holivud u šoku: Oskarovac Tom Henks ima koronavirus

Inače, glumica je veoma aktivna na Instagramu, a pre neki dan je objavila kako repuje. Naime, u video-snimku se vidi da Rita Vilson čita knjigu "Enderova igra" kada odjednom počinje pesma "Hip Hop Hooray" grupe Naughty i ona počinje da repuje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.