Glumica na meti napada zbog njenih vibratora: Priznala da zbog karantina nema seksualnu želju

Izvor: B92, 07.Apr.2020, 15:28

Glumica na meti napada zbog njenih vibratora: Priznala da zbog karantina nema seksualnu želju

Mnogi su glumičin gest pogrešno shvatili, iako je verovatno želela da mnogima ulepša vreme u izolaciji.

Gvinet Paltrou reklamirala je svoje seksi igračke u jednom časopisu. U članku pod nazivom Najbolji vibratori za solo užitak i igru ​​partnera prikazane su različite verzije i cene ovih proizvoda.

Ovo se nije dopalo korisnicima društvenih mreža koji smatraju da u vreme izolacije zbog koronavirusa ne treba da se piše o takvim stvarima.

"Trebala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi da prestane i ima bar malo dostojanstva", "Očigledno da jedan od svojih proizvoda ima u uhu jer ne prati šta se događa oko nje", "Molim vas, neka neko ućutka ovu glupu ženu", samo su neki od komentara.

Članak je objavljen nakon što su glumica i njen suprug Bred Falčuk podelili videozapis iz njihovog razgovora sa savetnicom za brak i intimu Mikelom Boem.

Tokom razgovora par je govorio o tome kakav im je život tokom karantina, a Paltrou se požalila kako zbog trenutne situacije nema nikakve seksualne želje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.