Glumica blista nakon raskida: Smele i romantične fotografije oduševile su sve fanove FOTO

Izvor: B92, 27.Avg.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica blista nakon raskida: Smele i romantične fotografije oduševile su sve fanove FOTO

Ovog leta, ona prosto blista, a mi ne možemo da prestanemo da se divimo njenoj lepoti.

Od kako je u javnosti izašla vest da su Kejti Holms i Džejmi Foks raskinuli, svako malo saznamo još nešto loše. Kao na primer da je par raskinuo još u maju, kada su se istog meseca pojavili zajedno u javnosti na Met Gala večeri.

Sada kada sve to znamo, neki njeni modni izleti u poslednje vreme i te kako nam imaju smisla. Kejti kao da je rešila da svetu pokaže celu sebe i to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez bilo kakvog zadržavanja.

Od maja meseca, imali smo prilike da je vidimo u sjajnim odevnim kombinacijama. Bilo da se radi o cvetnoj haljini ili haljini bez bretela, ona je izgledala savršeno. Postala je ekspert u kombinovanju romantičnih i seksi komada, piše Marie Claire.

Kada je bila u poseti Diznilendu, nosila je savršenu belu haljinu koja je imala diskretno otvorena leđa. Kratki topovi njoj nisu problem jer ona izgleda odlično.

U julu je objavila čitavuseriu seksi fotografija, a mi možemo samo da poručimo Džejmiju da treba da se pokaje i moli za oproštaj ovu holivudsku lepoticu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.