Glumica Sofija Rajović udala se u tajnosti

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 11:01

Glumica Sofija Rajović udala se u tajnosti

Glumica Sofija Rajović udala se u strogoj tajnosti, a javnost je bila prijatno iznenađenja njenom odlukom.

Zvezda "Urgentnog centra" i "Istina i laži" u prethodnom periodu nije pričala javno o partneru, a sada je odlučila da kaže sudbonosno "da".

Za ovu priliku, naša glumica nosila je raskošnoj venčanicu, a na osnovu fotografijam može se primetiti da Sofija nije krila svoju sreću.

Podsetimo, Sofija Rajović progovorila je o problemu sa viškom kilograma, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izazvanom insulinskom rezistencijom, koja joj je iz korena promenila život.

Glumica Sofija Rajović o borbi s bolešću: "Ugojila sam se 10 kg za 23 dana"

"Prvi znak za uzbunu bio je kada sam za tri nedelje dobila čak deset kilograma! Da stvar bude gora, uopšte nisam mnogo jela. Bila sam u čudu, nije mi bilo jasno kako se to dogodilo", rekla je tada glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.