Glumica OSTAVILA MUŽA zbog sedamnaest godina MLAĐEG muškarca, a on je sada BLAMIRA u JAVNOSTI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 20:20

Glumica OSTAVILA MUŽA zbog sedamnaest godina MLAĐEG muškarca, a on je sada BLAMIRA u JAVNOSTI! (FOTO)

Žestok momak!

Od tada su njih dvoje nerazdvojeni, a Megan je jednom prilikom izjavila da će sa njim putovanje biti opasno, ali da nema odredišta bez njega. Ova afera jako je pogodila njenog bivšeg supruga. Priznala mu je nakon snimanja da želi da nastavi dalje život sa drugim, a on joj je oprostio jer smatra da nije kriva što su se u njoj rodila osećanja prema drugom.

Dokaz da su i dalje u dobrim odnosima je što Megan još uvek nije obrisala fotografiju bivšeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << supruga sa Instagrama.

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Megan i njen novi dečko vrlo često su viđeni u javnosti zajedno, a poslednji put pre nekoliko dana. Megan je bila prilično svedeno obučena, a Mašin je hodao uvek za korak ispred nje, kao da želi da skloni svakoga ko im se nađe na putu i napravi mesta za nju.

Pažnju prisutnih privukao je i njegov ekscentričan izgled, koji odlikuje dosta tetovaža, garderoba u pank stilu, a kosu je podigao tako da je nekoliko pramenova štrčalo. Za to vreme, Megan je samo prošla i sklonila pogled od prisutnih, dok je njen dečko u nekoliko navrata pokazao i srednji prst.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.