Glumac pozirao s trudnom ženom, svi ih zezaju: Tvoja ruka pokriva pola njenog tela FOTO

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 11:26

Glumac pozirao s trudnom ženom, svi ih zezaju: Tvoja ruka pokriva pola njenog tela FOTO

Tor Bjernson, glumac najpoznatiji po ulozi Planine u seriji Igra prestola, objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju sa suprugom Kelsi Henson, koja je trudna.

"Proslavio sam venčanje svoje sestre sa svojom suprugom i našim sinom", napisao je ispod objave.

Ono što ljudi često komentarišu kada ovaj par objavi zajedničku fotografiju jeste razlika u visini između njih, a pre nego što je ostala trudna, terapeutkinja i zaljubljenica u fitnes je bila lakša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 130 kilograma od svog supruga.

Tor je visok 206 centimetara, a Kelsi samo 158 centimetara.

"Tvoja ruka pokriva pola njenog tela", "Ona je trudna samo jedan mesec", "Ako si ti Planina, hoće li ti sin biti Brdo?", "Za nekoliko nedelja Planina će dobiti mali kamen", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Par je pre dva meseca objavio da očekuje prinovu, a kasnije su otkrili i pol bebe, odnosno da čekaju dečaka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.