Gledao ju je tako da je SVIMA BILO NEPRIJATNO!: Vilijam umirao za ovom kontroverznom lepoticom, a namestila mu je očeva ljubavnica

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 09:13

"Gledao ju je tako da je SVIMA BILO NEPRIJATNO!": Vilijam umirao za ovom kontroverznom lepoticom, a "namestila" mu je očeva ljubavnica

Mnogi ne znaju da je princ Vilijam svojevremeno bio zaljubljen u "zabranjenu" lepoticu koja je rođaka sadašnje kraljice Kamile.

Princ Vilijam i Kejt Midlton možda su danas u srećnom braku, ali pre nego što su se upoznali na univerzitetu i zavoleli, postojale su u njihovim životima neke druge ljubavi. Ti drugi partneri ostavili trag u njihovim srcima, ali još važnije, u javnosti. Fanovi kraljevske porodice i danas ne mogu da zaborave Vilijamove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivše devojke, a pogotovo jednu koja je vrlo lako mogla da bude na mestu Kejt.

Naime, princ se svojevremeno do ušiju zaljubio u nikog drugog do rođaku očeve ljubavnice, a potom i supruge Kamile Parker.

Kako su pre nekoliko godina pisali britanski mediji, kada je princ Vilijam imao 17 godina, bio je ludo zaljubljen u Emu Parker Bouls. Kraljevski biograf Endru Morton, koji je autor čuvene knjige "Dajana: Njenim rečima", napisao je jednom prilikom da je davne 1991. godine princ Vilijam "na romantičan način povezan s Emom". Zanimljivo je da se pričalo da je Kamila radila sve da ih spoji, kako bi tako osigurala krunu.

Izvori bliski Bakingemskoj palati tvrdili su i kasnije da je mladi Vilijam "sa obožavanjem posmatrao" Emu Parker Bouls, koja je tada imala 25 godina.

 Gledao je Emu s mnogo ljubavi, a ona je upijala svaku njegovu reč – ispričao je izvor za Sunday People 1999. godine i dodao:

– Nekad ju je posmatrao s takvim obožavanjem da je bilo pomalo neprijatno. Izgledao je kao mladić koji se zaljubljuje.

A post shared by Taç Veliaht Royal Magazini (@katemiddletonekspertizi)

Inače, Ema Parker Bouls je ćerka Ričarda, odnosno bratanica Endrua Parkera Boulsa, prvog supruga kraljice Kamile. Kako je njen otac bio alkoholičar, roditelji su joj imali mnogo problema u braku i razveli se dok je Ema još bila beba. Odrasla je u visokim društvenim krugovima, jer uz to što joj je otac član ugledne porodice, njena majka se potom udala za erla od Halifaksa, a Ema je završila prestižne škole.

Mlada je počela da radi kao novinarka, pisala je za listove Top Gear Magazine, The Sun i Tatler, a pre nekoliko godina je učestvovala u rijalitiju The Jump. Uz to se istakla i kao manekenka, a u prošlosti je imala probleme sa zavisnošću od droge i alkohola. Jednom prilikom je saopštila da pati od bipolarnog poremećaja.

Kada su princ Vilijam i Kejt Midlton jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" 2011. godine, Ema Parker Bouls našla se na spisku zvanica, što nije očekivala.

– Bila sam iznenađena jer sam znala da nije zvao mnogo ljudi – priznala je Ema za E!, dodavši da Vilijama smatra "ljubaznom osobom".

– U situaciji u kakvoj je on, mogao je da postane razmaženo derište, ali on ne može da bude dalje od toga, skromniji je od mnogih ljudi koje poznajem – rekla je ona tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.