Gest OKRETANJA GLAVE u automobilu NE SLUTI NA DOBRO! Analitičari nemilosrdni - Kejt Midlton nije ovo trebalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 15:36

"Gest OKRETANJA GLAVE u automobilu NE SLUTI NA DOBRO!" Analitičari nemilosrdni - Kejt Midlton nije ovo trebalo

Prokometarisali detalju celu aferu oko loše fotošopirane fotografije, kao i zadnje paparaco fotografije princa i princeze od Velsa.

Gostujući u emisiji Pirsa Morgana brojni analitičari govorili su o situaciji vezanoj za Kejt Midlton. Taman kada je javnost u Britaniji počela da veruje u oporavak Kejt Midltnon nakon operacije, nove greške koje dolaze upravo sa dvora, dodatno su potkrepile sumnju da nešto nije u redu.

Reč je zapravo o novoj fotografiji Midltonove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa decom koju je objavila za Dan majki, koju je navodno princ Vilijam napravio, a ona editovala. Toliko je grešaka i lošeg fotošopa na toj slici da bi mogle da se nabrajaju u stavkama.

Zato je javnost ponovo posumnjala da nešto nije u redu, jer ovakava greška uopšte nije nešto što bi se moglo očekivati.

16. 11.3.2024. dobijamo još jednu mutnu sliku pic.twitter.com/Ech8Pmbp1Y

— Meračica pizze (@ginalash__) March 12, 2024

- Ubili su svoj javni imdiž ovom fotografijom, bukvalno su rekli javnosti da nisu u stanju da se nose više sa ovom situacijom. Ostaje i pitanje ko njih savetuje da na ovaj način vode svoje odnose sa javnošću. Ovu fotografiju nisu morali da objave, nisu morali bilo koju. Da su zaista osetili potrebu, mogli su za ovu priliku podeliti bilo koju fotografiju. Takođe fotografija koja kruži svim mrežama, gde su fotografisali Kejt i Viljamama na zadnjem sedištu auta. Taj gest, gde ona okreće glavu od kamere, govori o izvesnom naporu da pokaža kako se oseća dobro, ali ne želi da učestvuje u celoj medijskoj priči. Niko ne smatra da ona duguje bilo koje objašnjenje javnosti, osim kada je u pitanju njeno zdravlje. Ali kada počnete da na ovaj način manipulišete javnošću i izbacujete ovakve fotografije, gubite poverenje javnosti - rekao je jedan od analitičara.

- Ona nije slikala fotografiju, ali je fotošopirala. Ta priča ne pije vodu u javnosti - rekao je jedan od analitičara.

- Dobro, imala je ona u prošlosti celu seriju fotografija koje je napravila i editovala. Kao recimo onu za Uskrs - dodao je Pirs.

- Jeste, ali isto tako svi iz palate znaju da je javnost mnogo slabija na princa nego na Kejt i da će u slučaju greške, osuti paljubu na Kejt, ako nešto pođe po zlu - dodao je analitičar.

- Iz palate su mogli sada da kažu: "Izvinite, pogrešili smo, evo originalne fotografije!", ako  je zaista sve u redu - smatraju analitičari.

 - U velikom su problemu sada, jer kralj Čarls je bolestan, a ne zna se koliko je njegovo stanje ozbiljno. Kejt je bolesna i ne zna se koliko je opasno. Dakle nesrećni su, bez zdravlja i veoma besni jer ne znaju kako da se nose sa situacijom. Sada je sve spalo na Vilijama i Kamilu - zaključak je analitičara.

- Ja mislim da je kraljevska porodica stvar prošlosti. Ukoliko pitate mlade ljude bilo šta o kraljevskoj porodici, videćete da ih ne zanima, održavaju se zahvaljujući starijim ljudima koji još uvek to sve prate. U modernom svetu  uz toliko fotošopa oni neće biti sposobni da se nose sa nepravilnostima i nesavršenostima koje skrivaju fotošopom - rekao je jedan od analitičara.

- U Americi kada odeš u bolnicu koliko god da je teška operacija, ukoliko imaš uslove za kućno lečenje, kući si za par sati. Sama činjenica da nje nema nedeljama i da je niko ne vidi, mora da podstiče priču o tome koliko je njeno stanje zapravo loše - zapažanje je jednog od analitičara.

- Ono što ja znam na osnovu svoj četrdesetogodišnjeg rada u medijima je da kada je loše, najveća je greška posipati ulje na vatru, a to su pripadnici kraljevske porodice uradili ovim postupkom i objavom pomenute fotografije - rekao je na kraju Pirs Morgan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.