Gde je pošla ovakva? Popularnu glumicu urnišu zbog zapuštene i UĆEBANE KOSE, poseban šok je njena OBUĆA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 21:36

"Gde je pošla ovakva?" Popularnu glumicu urnišu zbog zapuštene i UĆEBANE KOSE, poseban šok je njena OBUĆA (FOTO)

U širokom džemperu, nekoliko brojeva većem kaputu i, na sve to, čizmama u boji koja ne ide uz stajling, ona je mislila da će proći neopaženo ako stavi naočare za sunce, ali se prevarila.

Popularna glumica Kejti Holms ima samo 44 godine a izgleda kao da će ukoro proslaviti 60, barem tako pišu njeni pratioci na društvenim mrežama!

Holivudska glumica i bivša supruga Toma Kruza prošetala je ulicom izgledajući, blago rečeno, očajno! Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što joj je kosa masna i puna sedih, njeno lice ne deluje ok, a stajling posebno.

Ona je danas prošetala ulicama Nju Jorka u širokom kaputu i naočarama, ali su svima za oko zapale njene čizme koje se nikako nisu uklapale u ovaj, već poprilično loš stajling.

Svakako strani mediji već prenose da je potpuno šokantno što je popularna glumica prošetala masnu i ućebanu kosu, ali je za sve njih pozirala sa širokim osmehom.

Kada bi se računalo koliko je sati Kejti bila pod šminkom i teškim frizurama, sigurno bi se dobio veliki broj. Umore se i holivudske glumice.

Ipak, na javnoj sceni ima i onih koji su tip-top doterani svaki put kada se pojave u javnosti. Da li im to lako polazi za rukom ili sebe maltretiraju bez izuzetka, to samo oni znaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.